Exopulse mollii костум
Ја намалува спастичноста и ги активира мускулите при невролошки состојби
Прочитај повеќе
Активни инвалидски колички
Дизајнирани по ваша мерка
Прочитај повеќе
Производите
на Славеј достапни во аптеките на Еурофарм
Прочитај повеќе
Previous slide
Next slide

Помагала на товар на ФЗОМ

Погледнете ги сите производи кои се на товар на Фонд на здраствено осигурување.

Patokaz

Индивидуална изработка

Славеј АД Скопје има 12 регистрациони решенија и 248 регистрирани производи (изјави за сообразност) за домашниот пазар.

Закажете термин за мерки

Резервирајте го вашиот термин брзо и лесно. Пополнете го формуларот и добијте веднаш потврда на точен термин за преглед од нашите протетичари.

искуства на

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Дејвид Филипс

Параолимписки стрелец

Дејвид Филипс е стравствен и талентиран параолимписки стрелец од Велс. На 12. годишна возраст ја открил својата љубов и талент кон стрелаштвото и се натпреварувал до 18. година.

Моите успеси се заслуга и на вработените во Славеј, на кои бескрајно сум им благодарен што ми се најголема поддршка сите овие години. Она што посебно сакам да издвојам е брзата реакција… 

Стефан Павловски

Ведар, насмеан и позитивен, е првиот впечаток кој го добивате кога ќе го запознаете 39-годишниот Стефан Павловски од Скопје. На прв поглед со ништо не може да се забележи…

дознајте повеќе за ортопедијата во

НАШИОТ БЛОГ

Зошто да одберете ортопедски чевли за вашите деца?

Она што често забораваме е дека стапалата се многу важни за целокупното здравје, бидејќи кога се деформирани, страда целото тело. Последиците од несоодветната грижа за стапалата можат да бидат многубројни,

Прочитај повеќе

НАШАТА ПРИКАЗНА

Центарот за ортотика и протетика СЛАВЕЈ АД Скопје е компанија која е формирана и започнува својата работа во 1949 година. Нашата визија е да работиме посветено, со професионален и одговорен однос.  Да се развиваме како развојно ориентирана компанија, со стабилна пазарна позиција, отворена кон нови пазари и нови партнерства, која произведува и пласира ортопедски помагала со највисок квалитет.

500

РЕГИСТРИРАНИ ПРОИЗВОДИ

Богат избор на готови производи на најразновидни ортопедски помагала.

74

ГОДИНИ
ИСКУСТВО

Компанијата покажа забрзан развој и
пораст во секој сегмент од нејзиното
работење.

54

ВРАБОТЕНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Компанија со висококвалитетни кадри во областа на ортотиката и протетиката.

Бидете секогаш информирани

Newsletter

Годишно Собрание на акционери на

Славеј А.Д. Скопје

Годишно Собрание на акционери 2023

Врз основа на чл.387 од Законот за трговските друштва, чл.17 и чл.20
од Статутот на Центарот за ортотика и протетика Славеј а.д.Скопје,
Управниот одбор на Друштвото објавува:

Shopping Cart
ЗАКАЖЕТЕ ТЕРМИН

со внесување на вашите податоци