Exopulse mollii костум
Redukton spasticitetin dhe aktivizon muskujt në kushte neurologjike
Lexo më shumë
Karrige me rrota, aktive, për invalidë
Të dizajnuara sipas përmasave tuaja
Lexo më shumë
Prodhimet e
Slavej mund t’i gjeni te barnatorja Eurofarm
Lexo më shumë
Previous slide
Next slide

Pajisje që i mulon FSShM

Shihni të gjitha prodhimet që i mbulon Fondi i Sigurimit Shëndetësor.

Patokaz

Përpunim individual

Sllavej Sha Shkup ka 12 zgjidhje të regjistruara dhe 248 prodhime të regjistruara (deklarata bashkëpunimi) për tregun vendor.

Caktoni një vizitë për matje

Rezervoni vizitën tuaj, shpejt dhe lehtë. Plotësoni formularin dhe merrni vërtetimin për vizitën tuaj kontrolluese te protetikët tanë.

përvojat e

KLIENTËVE TË KËNAQUR

Dejvid Filips

Gjuajtës me hark paralimpik

Dejvid Filips është një gjuajtës me hark paraolimpik i frikshëm dhe i talentuar nga Uellsi. Në moshën 12-vjeçare ai zbuloi dashurinë dhe talentin e tij për gjuajtjen me hark dhe garoi deri në moshën 18-vjeçare.

Vanço Karanfilov

Harkëtar olimpik

Suksesi im është edhe meritë e punonjësve të Sllavej, të cilëve u jam pafundësisht mirënjohës që kanë qenë mbështetja ime më e madhe gjatë gjithë këtyre viteve. Ajo që dua të veçoj posaçërisht është reagimi i shpejtë... 

Stefan Pavllovski

I qetë, i buzëqeshur dhe pozitiv, është përshtypja e parë që të vjen kur takon 39-vjeçarin Stefan Pavllovskin nga Shkupi. Në pamje të parë nuk vërehet asgjë...

mësoni më shumë për ortopedinë në

BLOGUN TONË

Maria është shkëndija ime e lumturisë

Тања Јордева повеќе од повеќе од 40 години има дијабет. Нејзиниот живот се менува кога од една обична рана, паднала во кома а потоа ѝ е направена и надколена ампутација

Lexo më shumë

Pse të zgjidhni këpucët ortopedike për fëmijët tuaj?

Она што често забораваме е дека стапалата се многу важни за целокупното здравје, бидејќи кога се деформирани, страда целото тело. Последиците од несоодветната грижа за стапалата можат да бидат многубројни,

Lexo më shumë

Shiatiku – dhimbje të forta në bel

Ишијас е збир на тегоби предизвикани од притисок и/или иритација на нервот ишијадикус и не претставува специфична болест. Лумбоишиалгија е состојба која се манифестира со болка во долниот дел на

Lexo më shumë

TREGIMI YNË

Qendra e ortotikës dhe e protetikës SLLAVEJ ShA Shkup është kompani e cila është themeluar dhe ka filluar punën në vitin 1949. Vizioni ynë është të punojmë me përkushtim, me një qëndrim profesional dhe të përgjegjshëm. Të ngitemi si një kompani e orientuar drejt zhvillimit, me një pozicion të qëndrueshëm tregu, e hapur ndaj tregjeve të reja dhe partneriteteve të reja, e cila prodhon dhe tregton pajisje ndihmëse ortopedike të cilësisë më të lartë.

500

PRODUKTET E REGJISTRUARA

Një përzgjedhje e gjerë e produkteve të gatshme të pajisjeve ndihmëse ortopedike nga më të ndryshmet.

74

VJET
PËRVOJË

Kompania ka treguar zhvillim dhe rritje
të shpejtë në çdo segment të
veprimtarisë së saj.

54

PROFESIONISTË TË PUNËSUAR

Një kompani me personel të cilësisë së lartë në fushën e ortotikës dhe të protetikës.

Jini gjithmonë të informuar

Newsletter

Mbledhja vjetore e aksionarëve të

SLavej ShA Shkup

Mbledhja vjetore e aksionarëve 2023

Në përputhje me nenin 387 të Ligjit të Shoqërive Aksionare,
nenin 17 dhe 20 të statutit të Qendrës së ortotikës dhe të protetikës
Sllavej ShA Shkup, Këshilli drejtues i kompanisë shpall:

Shopping Cart
ЗАКАЖЕТЕ ТЕРМИН

со внесување на вашите податоци