Топло ладна облога PIC

Шифра: THERGEL 10x26 Категорија:

590,00 ден

  • Топло ладна облога за повеќекратна употреба која лесно се прилагодува на телото;
  • Се користи за топла и ладна терапија во зависност од повредата и потребите;
  • Внатрешноста на облогата е гел кој не замрзнува и не се лизга кога ќе се постави;
  • За топла терапија се загрева во топла вода или микробранова печка;
  • За ладна терапија, пред употреба, се става во замрзнувач;
  • Димензија: 10×26 см.
Shopping Cart