Силиконско јајце

Шифра: SILJAJCE Категорија:

270,00 ден

  • Силиконско јајце за рехабилитација на постоперативни и пост трауматолошки состојби на шаката и раката.
  • Ја обновува функцијата на шаката, раката и рамото, ја намалува болката на артритични прсти, раце и зглобови.
  • Медиум јачина.
Shopping Cart