Кинези ленти

Шифра: CURETAPE Категорија:

750,00 ден

  • Кинези ленти изработени од природен материјал (100% памук);
  • На внатрешната страна има акрилен лепак кој служи за фиксација на лентата и е водоотпорен;
  • Брановидната структура овозможува одлична адхезивност и долготрајност на лентата прилепена на кожата, без ограничување на нејзината растегливост и движењата на телото;
  • Едно пакување има 5 метри должина и 5 см ширина;
  • Достапна боја: беж.
Shopping Cart