Силиконско топче

Шифра: SILTOPCE Категорија:

270,00 ден

  • Меко силиконско топче за рехабилитација на постоперативни и пост трауматолошки состојби на шаката и раката.
  • Ја обновува функцијата на шаката, раката и рамото, ја намалува болката на артритични прсти, раце и зглобови.
Shopping Cart