Силиконска навлака (Линер) 6Y80 – Ottobock

6Y80 Skeo е едноставен и издржлив лајнер. Благодарение на високата попречна еластичност, лајнерот лесно се прилагодува на обликот на чкунката. Текстилната постава го спречува надолжното издолжување со што го подобрува чувството на безбедност и контрола над протезата кај корисникот.

Погоден за трансфеморални ампутации и корисници со низок или умерен степен на активност 1 и 2.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) 6Y80 – Ottobock”
Shopping Cart