Силиконска навлака (Линер) GLAK – Alps

Категорија: Ознака:

GLAK линерот има хоризонтални попречни ленти по обем со цел да се создаде вакуум и формира подобра кохезија помеѓу линерот и лежиштето. Попречните ленти од внатрешната страна на линерот се мазни со што се подобрува прилепувањето на линерот на кожата на чкунката без да се намали протокот на крв во чкунката.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) GLAK – Alps”
Shopping Cart