Силиконска навлака (Линер) AKDT – Alps

Погоден е за натколени ампутации и за потколени ампутации, за корисници со среден и висок степен на активност (3-4). АКDT лајнерот има до 80% помалку дистално истегнување во однос на другите гел лајнери, што им овозможува на корисниците да имаат поголема стабилност при зголемени активности. Високата густина на гелот не дозволува брчкање и пролизгување.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) AKDT – Alps”
Shopping Cart