Силиконска навлака (Линер) 6Y77 – Ottobock

Со 6Y77 Skeo лајнерот не е само удобен за носење и погоден за кожата, туку и обезбедува добра поставеност и држење на чкунката во лежиштето. Посебно се препорачува за транстибијални ампутации.  Заради зголемување на флексибилноста лаjнерот  е со различна дебелина по неговата должина. Подебел е на осетливите места како што е тибијата и главата на фибулата и потенок во другите регии. Закривувањето ја олеснува флексијата на коленото. Поставата на лајнерот ја подобрува удобноста .

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) 6Y77 – Ottobock”
Shopping Cart