Силиконска навлака (Линер) 6Y42 – Ottobock

6Y42 Skeo Basic е едноставен и издржлив линер. Појачан е за да се намали дисталното издолжување.
Направен е од исклучително издржлив силикон и текстилна обвивка. Текстилната обвивка го олеснува поставувањето и соблекувањето. Тенки sидови за флексибилност.Текстурата на внатрешниот дел  го подобрува прилепувањето на чкунката  и брзо одведување на влагата. Добра покриеност на чкунката.

Погоден е за потколени ампутации и корисници со низок или умерен степен на активност 1 и 2.

Лесно се одржува и чисти.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) 6Y42 – Ottobock”
Shopping Cart