Лакотен зглоб Dynamic arm 12K100N – Ottobock

12K100N DynamicArm е миоелектронски лакотен зглоб, управуван од електромотор и е наменет за корисници со трансхумерални или повисоки нивоа на ампутација. Флексијата на лакотниот зглоб е контролирана со мускулни сигнали. Има висока сила за кревање и држење. Движењата се природни и прецизни со брзо позиционирање. Има атрактивен изглед  и ниско ниво на бучава. Деловите од  силикон ги елиминираат звуците предизвикани од потпирање или удари во тврда површина.

Протезата е особено незабележителна, благодарение на безшумната фаза на свиткување и обликот и бојата кои се вклопуваат во целокупната слика на човечкото тело.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Лакотен зглоб Dynamic arm 12K100N – Ottobock”
Shopping Cart