Топло ладна облога за колено PIC

Шифра: THERGEL 17x30 Категорија:

610,00 ден

  • Топло ладна облога специјално дизајнирана за колено;
  • Има ергономска форма која овозможува да се постави на коленото без да го ограничува движењето;
  • Има мека и удобна еластична лента со која се прицврстува на коленото;
  • Облогата постепено ослободува топло или ладно во зависност од повредата и потребите;
  • За топла терапија се загрева во врела вода или микробранова печка;
  • За ладна терапија, пред употреба се става во замрзнувач;
  • Димензија: 17×30 см.
Shopping Cart