Силиконска навлака (Линер) PR30.FC

Категорија: Ознака:

Високотехнолошката функционалност на антибактерискиот адитив на лајнерот ја штити чкунката од бактерии и непријатни мириси.
Хоризонталната еластичност на лајнерот придонесува за прилагодување на обликот на чкунката.  Интегрираната, внатрешна постава спречува издолжување и движење на чкунката, а со тоа сигурност на корисникот и контрола на протезата. Нема истегнувањето по обем. Постават е пријатна за кожата, ефикасно го намалува триењето помеѓу лајнерот и кожата, особено во областа на перинеумот.

Дебелина на лајнерот може да биде 3mm или 6mm.

Лајнерот  PR30.FC е со пин.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) PR30.FC”
Shopping Cart