Гумено стапало SACH – 1S90

1S90 стапалото со своите својства е погоднo за корисници со низок исреден степен на активност (1-2) и со телесна тежина на корисникот до 125 кг.
Функционалните својства се постигнуваат преку комбинација на профилирано дрвено јадро и гумена (функционална пена) обвивка. Има стандардна форма на стапало со природен изглед, мазна површина, обликувани прсти и палец. Има висина на пета од 10 +/- 5 mm.
SACH стапалото е наменето за употреба во модуларни и егзоскелетни протези.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Гумено стапало SACH – 1S90”
Shopping Cart