Силиконска навлака (Линер) ELDT – Alps

ELDT лајнерот е идеален за корисници со чувствителна кожа.
ALPS EasyGel содржи специјална мешавина на антиоксиданси кои се наменети за спречување иритации и лечење на оштетувањата на кожата предизвикани од слободните радикали. Оваа карактеристика го прави Easyliner идеален избор за дијабетичари или пациенти со лузни или оштетена кожа.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) ELDT – Alps”
Shopping Cart