Пневматско колено RAYOME 4 BAR

Категории: ,

Пневматско колено со висок агол на флексија од 159°, што им овозможува на корисниците поголем комфор додека клекнуваат, седат или се облекуваат. Благодарение на матерјалите употребени во изработката на коленото RAYOME, истото е ултра-лесно но се одликува со голема цврстина. Брзината на флексијата и екстензијата на коленото се прилагодува индивидуално според потребите и можностите на корисникот, со што се овозможува поприродно и стабилно одење.

Технички податоци

  • Материјал: Легура на титаниум и алуминиум
  • Висина: 227 мм
  • Тежина: 1146 г
  • Максимален агол на флексија: 159˚
  • Максимална тежина на корисник: 125 кг

Ниво на мобилност

  • K2;K3.
Shopping Cart