Ролатор Quadri-Light

Шифра: 7306QUALIGHT Категорија:

9.500,00 ден

 • Quadri-Light е лесен, склоплив алуминиумски ролатор со 4 тркала;
 • Идеален за лица со потешкотии при одење, но кои сè уште имаат сила и моќ да ги користат кочниците кога ќе изгубат рамнотежа;
 • Има држач за бастун и кочници кои се поставени на рачките;
 • Рачките се подесуваат во висина;
 • Има мазно пластично седиште во комбинација со потпирач за грб, кога корисникот сака да се одмори.

Технички карактеристики

 • Ширина: 650 mm
 • Длабочина на седиште: 200 mm
 • Ширина на седиште: 450 mm
 • Висина на седиште: 610 mm
 • Вкупна висина: 805 – 930 mm
 • Вкупна должина: 700 mm
 • Тежина: 7,25 кг
 • Максимална тежина на корисник: 130 кг
Shopping Cart