Ролатор Four Light

Шифра: 7306FOUL Категорија:

11.120,00 ден

 • Four-light е лесен, модерен и елегантен ролатор со карбон – сив дизајн;
 • Има рачни сопирачки, потпирач за грб, корпа за пазарење и држач за бастум;
 • Рачките се прилагодуваат во висина, лесно се склопува за полесен транспорт.

Технички карактеристики

 • Ширина: 660 мм
 • Должина: 750 mm
 • Ширина на седиште: 450 mm
 • Висина на седиште: 550 mm
 • Тежина: 8 кг
 • Тежина со корпа: 8,45 кг
 • Максимална тежина на корисник: 130 кг
 • Максимална носивост на кошничка: 5 кг
Shopping Cart