Рампа за пристапност

Шифра: 3220COA Категорија: Ознака:

26.450,00 ден

Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.

Димензии на рампата:
Должина: 183 см
Ширина: 73 см
Преклопена должина: 107 см
Преклопена ширина: 38 cm
Преклопена висина: 14,5 cm
Тежина: 15 кг

Опис

  • Изработена од издржливи и квалитетни материјали, рампата ги задоволува сите норми за безбедност и квалитет.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Рампа за пристапност”
Shopping Cart