Одалка на 4 тркала- детска

Шифра: 7304FOA Категорија:

2.799,00 ден

  • Склоплива одалка за деца изработена од  алуминиум;
  • Одалката е лесна и има тркала во една насока;
  • Висината на одалката се прилагодува 41-51 см.
Shopping Cart