Имобилизатор за колено за деца

2.030,00 ден

Имобилизаторот за деца се користи во ситуации кои бараат стабилизација на коленото и целосна екстензија (исправена положба 180°). Toa e овозможено со помош на челичните шипки странично и на задната страна на ортозата.
Обезбедува пост-оперативна имобилизација по операции на пателарен, артрален и колатерален лигамент.
Се користи како поддршка и за позиционирање при одење во случаи на спастичен долен екстремитет и парализа.

Опис

  • Изработена е од ткаенина ламинирана на сунѓересто платно со дебелина од 6мм.
  • Има висока воздушна пропусливост, флексибилност и обезбедува висока компресија.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Имобилизатор за колено за деца”
Shopping Cart