Супракондиларна коленска ортоза со фишбајни и стабилизатор на патела

Шифра: 2201SPC Категории: , Ознака:

1.513,00 ден

Оваа коленска ортоза e изработена од трослоен неопрен, кој обезбедува топлина и подобра циркулација во коленото. Страничните пластични ленти (фишбајни)  го стабилизираат коленскиот зглоб. Еластичните ленти  вкрстено поставени околу отворот на патела, обезбедуваат дополнителна фиксација на патела, а со тоа и подобра стабилизација на коленскиот зглоб.

Опис

  • Затворена ортоза.
  • Перниче за патела кое може да се вади.
  • Отворена патела.
  • Старнични фишбајни.
  • Лепливи ленти на горен и долен дел од ортозата.
  • Вкрстени еластични ленти околу отвор на патела.
  • Не се пере во машина за перење.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Супракондиларна коленска ортоза со фишбајни и стабилизатор на патела”
Shopping Cart