Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Lite Rapid

Шифра: LITERAPID Категорија:

2.170,00 ден

  • LITE RAPID е едноставен дигитален апарат за мерење на крвниот притисокна надлактица;
  • Има технологијата за брзо мерење на податоците веднаш штом уредот ќе почне да пумпа;
  • Индикатор за нивото на крвниот притисок;
  • Детектор за неправилно чукање на срцето;
  • Широка манжетна за прицврстување (M-L) 22-42 cm;
  • Просек од последните три мерења;
  • 2*60 меморија за датум и време;
Shopping Cart