Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Lite rapid wrist

Шифра: LITERAP.WR Категорија:

1.780,00 ден

  • LITE RAPID WRIST апарат за мерење на крвниот притисок на рачниот зглоб;
  • Мал практичен, спакуван во торба, што овозможува да го носите секогаш со себе;
  • Има технологија за брзо мерење на податоците веднаш штом уредот ќе почне да пумпа;
  • Индикатор за нивото на крвниот притисок;
  • Детектор за неправилно чукање на срцето;
  • Просек од три последни мерења;
  • 2*60 меморија за датум и време;
Shopping Cart