Ортопедски чевли

 • Индивидуални производи

  Корективни ортопедски чевли – Детски

  2.500,00 ден2.990,00 ден

  Чевлите се изработени од природна говедска кожа индивидуално по мерка на корисникот. Во чевлите се вградени корективни елементи со кои се корегираат воочените деформитети и се обезбедува правилна позиција на стапалата во чевлите.
  Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка.
  Со изборот на модел и боја или комбинација на бои, добивате можност делумно да учествувате во дизајнот на вашите обувки.

  *Цената се дефинира во зависност од големината 

  Одбери опции
 • Индивидуални производи

  Корективни ортопедски чевли

  3.500,00 ден

  Чевлите се изработени од природна говедска кожа индивидуално по мерка на корисникот. Во чевлите се вградени корективни елементи со кои се корегираат воочените деформитети и се обезбедува правилна позиција на стапалата во чевлите.
  Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка.

  Со изборот на модел и боја или комбинација на бои, добивате можност делумно да учествувате во дизајнот на вашите обувки.

  *Цената се однесува за чевли над број 36.

  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Есенски чевли – Rockstar

  2.700,00 ден

  Рачно изработените, анатомски обувки дополнително нудат соодветна поддршка на стапалото, а со тоа и на ‘рбетот, што може да влијае врз олеснување на болката во грбот.
  Со изработката на персонализирани обувки кои се изработуваат индивидуално за секое стапало, удобноста е загарантирана, за разлика од купување на веќе готови чевли чиј калап можеби не е соодветен за вашите стапала.

  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Детски есенски чевли – Ѕвездени чекорчиња

  2.700,00 ден

  Рачно изработените, анатомски обувки дополнително нудат соодветна поддршка на стапалото, а со тоа и на ‘рбетот, што може да влијае врз олеснување на болката во грбот.
  Со изработката на персонализирани обувки кои се изработуваат индивидуално за секое стапало, удобноста е загарантирана, за разлика од купување на веќе готови чевли чиј калап можеби не е соодветен за вашите стапала.

  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Детски зимски чевли – Снежни чекорчиња

  3.200,00 ден

  Рачно изработените, анатомски обувки дополнително нудат соодветна поддршка на стапалото, а со тоа и на ‘рбетот, што може да влијае врз олеснување на болката во грбот.
  Со изработката на персонализирани обувки кои се изработуваат индивидуално за секое стапало, удобноста е загарантирана, за разлика од купување на веќе готови чевли чиј калап можеби не е соодветен за вашите стапала.

  Додај во кошничка
 • Ортопедски чевли

  Зимски чевли – The Climbers

  3.200,00 ден

  The Climbers рачно изработените, анатомски обувки дополнително нудат соодветна поддршка на стапалото, а со тоа и на ‘рбетот, што може да влијае врз олеснување на болката во грбот.
  Со изработката на персонализирани обувки кои се изработуваат индивидуално за секое стапало, удобноста е загарантирана, за разлика од купување на веќе готови чевли чиј калап можеби не е соодветен за вашите стапала.

  Додај во кошничка
Shopping Cart