++389 (0) 2 3217 633

PARTNER NË LËVIZJE

Jemi lider në sferën e ortotikës dhe protetikës në Maqedoni dhe të udhëhequr nga standardet për cilësi, krijojmë traditë mbi 66 vjeçare në kujdesin për lëvizshmëri, pavarësi, vetëbesim, mirëqenie dhe cilësi të jetesës për klientët tanë, që mund të kuptohet edhe në moton tonë.

Çfarë na bën të veçantë?

Qendra për ortotikë dhe protetikë Sllavej SHA Shkup, gjatë punës me klientët e saj, mësoi dhe përfitoi përvojë me ndihmën e së cilës u ndihmon pacientëve me raste më të posaçme të invaliditetit, duke mos lënë pas dore edhe kategoritë më të lehta të personave me nevoja të veçanta për ndihmesa ortopedike, e njëkohësisht përfshihet në mënyrë aktive edhe në pjesën e parandalimit të shtrembërimeve te popullsia e re.

59EKIP PROFESIONAL
11VENDE
70VITE PËRVOJË
8BASHKËPUNËTORË

SHFRYTËZUESIT PËR SHËRBIMET TONA