Дубак (одалка) со 4 тркала Nurmi Neo – Ottobock

  • Nurmi Neo е најпопуларна одалка на Ottobock (честопати наречен тренер за одење);
  • Дизајниран за секојдневна употреба и сите средини, дома, училиште или надвор;
  • Лесно може да се врати наназад за да излезе од тесни агли;
  • Nurmi Neo е солидно решение за деца кои можат да одат, но имаат потреба од мала дополнителна поддршка, особено за оние чие одење се подобрува и сакаат одалка што ќе расте заедно со нив;
  • Одличните стандардни карактеристики, вклучувајќи го и лесното преклопување помагаат во секојдневието.

Карактеристики

  • Склоплива , лесна алуминиумска рамка.
  • Големина: 63/68/72 см
  • Големина: (склопен) 10 см
  • Должина: 65/76/83 см
  • Тежина: 5,5/6/6,5 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Дубак (одалка) со 4 тркала Nurmi Neo – Ottobock”
Shopping Cart