Силиконска навлака (Линер) SPDT – Alps

SPDT лајнерот е идеален за корисници со среден и висок степен на активност (3-4).
Овозможува удобност и стабилност. Високи перформанси за помало дистално истегнување и зголемена контрола на протезата. За подобро пратење на формата на чкунката лајнерот се истегнува по обемот.
Лајнерот е исто така соодветен за корисници кои преминуваат од силикон лајнер на гел лајнер.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) SPDT – Alps”
Shopping Cart