Силиконска навлака (Линер) 6Y90 – Ottobock

6Y90 Caleo лајнерот е изработен од термообликувачки кополимер обложен со текстил. Ова значи дека лајнерот лесно се прилагодува на обликот на чкунката. Материјалот, исто така, содржи медицинско минерално масло кое ја храни сувата кожа, затоа лајнерот е посебно погоден за корисници со сува или чувствителна кожа. Лајнерот е со пин.

Погоден за потколени ампутации и корисници со низок или умерен степен на активност 1 и 2.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска навлака (Линер) 6Y90 – Ottobock”
Shopping Cart