Корективен апарат за исчашени колкови по Павлик

Шифра: 2603MOA Категории: ,

1.316,00 ден

Корективниот апарат по Павлик се користи при третмани на дисплазија и конгенитална дислокација на колк кај бебиња. Специјално дизајнирани да ја постават главата на фемурот во ацетабулумот, постигнуваат флексија и умерена абдукција. Ги поставуваат колковите во природна позиција и помагаат за нормално растење и развивање на колковите.

Исчисти

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Корективен апарат за исчашени колкови по Павлик”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart