Граден корсет

1.250,00 ден

  • Обезбедува стабилизација при фрактури на градната коска;
  • Дава поддршка на градната коска по операција на отворено срце или торакална операција;
  • Изработен е од еластична ткаенина со памук која овозможува воздухот слободно да циркулира;

Големина

Медицински индикации

  • По операција на граден кош и отворено срце.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Граден корсет”
Shopping Cart