Еластичен корсет за кифоза

690,00 ден

  • Еластичeн корсет кој се препорачува за третман на кифоза;
  • Корсетот го корегира неправилното држење на телото;
  • Ја намалува болката, дава поддршка на грбната мускулатура и растеретува;
  • Изработен е од еластичен материјал кој е удобен при носење.

Големина

Медицински индикации

M40(M40.0-M40.2) Кифоза;
P13.4 Фрактура на клавикула при породување;
S42.0 Фрактура на клавикула;
Кифоза од различна природа еластична.

Препишува

  • Потврдата за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед, физијатар или хирург.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Еластичен корсет за кифоза”
Shopping Cart