Дубак со масичка со 4 тркала

Шифра: 7301SLA Категорија:

9.500,00 ден

  • Изработен од челична контрукција, стабилен и безбеден за користење во процесот за рехабилитација;
  • Има две рачки за придржување и обложена подлога за рацете;
  • Четирите тркала се ротирачки и имаат кочници;
  • Висината се прилагодува според потребите на пациентот;
  • Се препорачува за болници и центри за рехабилитација.

Технички податоци

  • Ширина: 85 см
  • Должина: 85 см
  • Висина: од 90-120 см
Shopping Cart