Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Free

Категорија: Ознака:

2.240,00 ден

  • Дигитален апарат за мерење на крвен притисок дизајниран и произведен со најсовремена технологија.
  • Eдноставен и лесен за употреба, идеален за секојдневно следење на притисокот.
  • Се поставува на надлактицата и за неколку секунди го мери крвиот притисок и срцевиот пулс.
  • Апаратот има аларм кој се активира при неправилно отчукување на срцето.
  • Има LCD дисплеј 44 × 60 mm и меморија на последните 60 вредности.
  • Работи на две алкални батерии од 1,5V.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Free”
Shopping Cart