Чевли отворен фудбалски тип за протези

3.114,00 ден

4112 | Чевли отворен фудбалски тип за протези

  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници со натколени или потколени протези.

*Моделот се изработуваат врз основа на претходно земени мерки и консултација од страна на стручно лице.

Напомена

  • Стручно лице зема мерки од стапалата на корисникот;
  • Корисникот, во соработка со стручно лице одбира модели и материјали;
  • Можност за избор на различни бои на природна кожа за изработка на горниот дел, како избор на бои за ѓон и начин на прицврстување (велкро ленти или врвки);
  • Комплетно индивидуално производство;
  • Вградување на соодветни додатоци за корекција;
  • Вградена ортопедска влошка.

ФЗОМ Медицински индикации

Индикација за овие чевли е индикација за натколена или потколена протеза за долен екстремитет.

Препишува

Потврда за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед или физијатар.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Чевли отворен фудбалски тип за протези”
Shopping Cart