• Медицински чевли

  Чевли со вградена узенгија за едно стапало

  2.100,00 ден

  4107 | Чевли со вградена узенгија за едно стапало

  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.
  Додај во кошничка
 • Медицински чевли

  Чевли со вградена узенгија за две стапала

  2.940,00 ден

  4108 | Чевли со вградена узенгија за две стапала 

  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.
  Додај во кошничка
 • Медицински чевли

  Чевли со вградена узенгија за едно стапало – Прив

  5.250,00 ден
  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.
  Додај во кошничка
 • Медицински чевли

  Чевли со вградена узенгија за две стапала – Прив

  6.950,00 ден
  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.
  Додај во кошничка
 • Медицински чевли

  Чевли со вградена узенгија за едно стапало – Лајпциг

  6.866,00 ден
  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.
  Додај во кошничка
 • Медицински чевли

  Чевли со вградена узенгија за две стапала – Лајпциг

  8.366,00 ден
  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.
  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Чевли отворен фудбалски тип за протези

  3.114,00 ден

  4112 | Чевли отворен фудбалски тип за протези

  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници со натколени или потколени протези.

  *Моделот се изработуваат врз основа на претходно земени мерки и консултација од страна на стручно лице.

  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Специјални ортопедски чевли по гипсан модел

  4109 | Специјални ортопедски чевли по гипсан модел за специфични деформитети

  Чевлите се изработени по индивидуален отисок на корисникот. Со нив се компензираат сите видови деформитети на стапалата со што се добива растоварување на стапалата или саканата корекција на деформитетот.

  Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка во зависност од состојбата на стапалата.

   

  Додај во кошничка
Shopping Cart