Ортопедски чевли за дијабетично стапало од стреч

Чевлите се изработуваат индивидуално по мерка на корисникот. Горниот дел е од мек еластичен материјал без шевови и вградени елементи кои би можеле да предизвикаат локални иритации на кожата од стапалото. Влошката под стапалата е мека, изработена од меки материјали кои се користат во ортотика и протетика со цел да се зголеми  удобноста при носење на чевлите.

Опис

  • Чевлите се изработени од природни материјали.
  • Изработени од висококвалитетен стреч.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортопедски чевли за дијабетично стапало од стреч”
Shopping Cart