Чевли кај скратување на екстремитети од 1-6 см

Шифра: Не е достапно Категории: , , Ознака:

5.900,00 ден7.900,00 ден

Чевли кај скратување на екстремитетите

Овие чевли се изработуваат од природна говедска кожа, индивидуално кај корисници кај кои има разлика во должината на екстремитетите  од било која причина. Се препорачува да се носат заради рамномерно оптоварување и заштита на колковите, спречување на појава на сколиоза и болки во лумбалниот дел од рбетот.
Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка.

Цената се дефинира во зависност од висината на скратувањето.

Напомена

  • Висината на скратувањето се одредува од лекар.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Чевли кај скратување на екстремитети од 1-6 см”
Shopping Cart