Ортози за горни екстремитети

Подлакотни ортози

Од нашиот асортиман на подлакотни ортози ќе најдете ортози кои се наменети за подршка, растеретување и индицирано лечење, без попречување во извршување на секојдневните активности.

Надлакотни ортози

Ортозите за надлактица овозможуваат подршка, растеретување, лечење и рехабилитација на пациентите. Удобни се и едноставни за користење.

Shopping Cart