Тоалетно столче

Шифра: 7310DAA Категории: , Ознака:

3.500,00 ден

 • Тоалетен стол дизајниран да го олесни одењето во тоалет за постари лица и лица со телесна попреченост;
 • Mоже да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над постојна WC школка во тоалетот;
 • Има челична конструкција и може да се користи за пациенти со тежина до 100 кг.

Карактеристики

 • Вкупна ширина: 5,5 см
 • Ширина на седиште: 45,5 см
 • Висина на седиште: 49,5 см
 • Вкупна висина: 85 см
 • Должина: 53 см
 • Длабочина на седиште: 35 см
 • Висина на наслон: 35 см
 • Тежина: 8,13 кг
 • Максимална тежина на корисник: 100 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Тоалетно столче”
Shopping Cart