• Опрема

  Тоалетно столче

  3.500,00 ден

  Ова тоалетно столче е дизајнирано да го олесни одењето во тоалет за постари лица и лица со телесна попреченост. Тоалетното столче  ви нуди висока комоција и повеќенаменска тоалетна помош.

  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Тоалетно столче – Stacy

  6.830,00 ден

  Stacy надградбата за WC има двојна фукнција. Тој се користи како самостоен стол WC или како потпорен стол над постоечкиот тоалет. За да го олесни станувањето тој оди во комбинација со потпирачи на раце од двете страни. Целосно се прилагодува на секоја висина со повеќето тоалети на пазарот.

  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Надградба за WC школка – Mia

  2.964,00 ден

  Миа е приспособлива надградба за тоалетната WC школка. Тоа е достапно во висина од 10см или од 15 см кое е компатибилно со најчестите тоалети. Миа тоалетната надградба може да ја прилагодите без потреба на дополнителен алат.
  За да се зголеми удобноста, достапна е опционална гумена обвивка која лесно се чисти.

  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Надградба за WC Капак – Tina

  3.915,00 ден

  Тина е приспособлива надградба на тоалетното седиште. Таа е дизајнирана да ја подигне висината на тоалетот на удобно ниво, што го олеснува седнувањето или станувањето.

  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Надградба за WC шоља со потпирачи за раце

  1.791,00 ден

  Подигнато седиште за тоалет со потпирачи за раце.
  Фиксен потпирач за раце.
  Помагање на пациенти со тешкотии при свиткување или седење.
  Лесен за употреба прицврстувачки механизам, не бара алатки и одговара на повеќето тоалети.
  Обликувано некршливо полиетиленско пластично седиште.

  Додај во кошничка
 • Корисни помагала

  Медицинска лопата

  442,00 ден

  Медицинската лопата е сад за извршување на физиолошка потреба.

  Изработен од висококвалитетен полиуретан и е едноставен за манипулација.

  Капицетот на садот е до 1 литар.

  Додај во кошничка
 • Корисни помагала

  Медицинска гуска

  200,00 ден

  Медицинската гуска е помагало за извршување на физиолошка потреба.

  Изработен од висококвалитетен полиуретан и е едноставен за минипулација.

  Максимален капацитет на садот е 1 литар.

  Додај во кошничка
 • Опрема

  Столче за бањање

  1.880,00 ден

  Столчето за бањање DY03797 е дизајнирано за максимална удобност и лесно ракување при капење. Цврстото седиште е дизајнирано да биде закривено за удобност на корисникот и опремено со дренажни дупки за да го канализира протокот на вишок вода. Скриените рачки се дизајнирани во седиштето.
  Седиштето е изработено од ПВЦ и лесно се чисти. Рамката е изработена од алуминиум и е лесна за пренесување.

  Додај во кошничка
Shopping Cart