Медицинска лопата

442,00 ден

  • Медицинската лопата извршување на физиолошка потреба;
  • Изработена од висококвалитетен полиуретан и е едноставна за користење;
  • Капицетот на садот е до 1 литар.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Медицинска лопата”
Shopping Cart