Тоалетно столче – Stacy

Шифра: 7310VMA Категорија: Ознака:

6.830,00 ден

  • Тоалетен стол дизајниран да го олесни одењето во тоалет за постари лица и лица со телесна попреченост;
  • Mоже да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над било која WC школка во тоалетот;
  • Висината на столчето се прилагодува според висината на WC школката;
  • Има потпирачи за раце за полесно седнување и станување;
  • Има челична конструкција и може да се користи за пациенти со тежина до 100 кг.

Карактеристики

  • Висина: 80-95 см
  • Ширина: 57 см
  • Должина: 53 см
  • Максимална тежина на корисник: 130 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Тоалетно столче – Stacy”
Shopping Cart