• Опрема

  Тоалетно столче

  3.500,00 ден
  • Тоалетен стол дизајниран да го олесни одењето во тоалет за постари лица и лица со телесна попреченост;
  • Mоже да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над постојна WC школка во тоалетот;
  • Има челична конструкција и може да се користи за пациенти со тежина до 100 кг.
  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Тоалетно столче – Stacy

  6.830,00 ден
  • Тоалетен стол дизајниран да го олесни одењето во тоалет за постари лица и лица со телесна попреченост;
  • Mоже да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над било која WC школка во тоалетот;
  • Висината на столчето се прилагодува според висината на WC школката;
  • Има потпирачи за раце за полесно седнување и станување;
  • Има челична конструкција и може да се користи за пациенти со тежина до 100 кг.
  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Надградба за WC школка – Mia

  2.964,00 ден
  • Надградба за тоалетна WC школка со висина од 15 см;
  • Компатибилна за најчести тоалетни школки;
  • Може да се прилагоди едноставно без потреба на дополнителен алат;
  • Максимална тежина на корисник 225 кг.
  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Надградба за WC Капак – Tina

  3.915,00 ден
  • Тина е приспособлива надградба на тоалетна школка;
  • Дизајнирана да ја подигне висината на тоалетот на удобно ниво, што го олеснува седнувањето или станувањето.
  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Надградба за WC шоља со потпирачи за раце

  1.791,00 ден
  • Надградба за тоалетна школка со фиксни потпирач за раце;
  • Помагало намeнето за пациенти кои имаа тешкотии при свиткување и седење;
  • Лесен за употреба и има едноставен систем за прицврстување.
  Додај во кошничка
 • Корисни помагала

  Медицинска лопата

  442,00 ден
  • Медицинската лопата извршување на физиолошка потреба;
  • Изработена од висококвалитетен полиуретан и е едноставна за користење;
  • Капицетот на садот е до 1 литар.
  Додај во кошничка
 • Корисни помагала

  Медицинска гуска

  200,00 ден
  • Медицинската гуска е помагало за извршување на физиолошка потреба;
  • Изработена е од висококвалитетен полиуретан и е едноставна за користење;
  • Максимален капацитет на садот е 1 литар.
  Додај во кошничка
 • Тоалетна опрема

  Тоалетен држач Iris

  2.815,00 ден
  • Тоалетниот држач Iris е дизајниран да ви помогне при седнување и станување од тоалетот;
  • Има дополнителен држач за тоалетна ролна и по потреба може да се преклопи кон ѕидот за да не зафаќа простор.
  Додај во кошничка
Shopping Cart