Силиконски влошки ¾ од стапалото

1.150,00 ден

  • Силиконска влошка која обезбедуваат анатомска поддршка на стапалото и распределба на оптоварувањето на долниот дел од стапалото;
  • Изработена од силикон со две густини, од кои едната (особено мека) е за петата и метатарзалниот дел од стапалото;
  • Скратената должина на влошката овозможува поголем комфор во предниот дел на чевлите;
  • Има смирувачко и релаксирачко дејство;
  • Може да се постави во секој чевел.

Опис

  • Направени се од силиконски материјал со средна тврдина (сините области со помала тврдина).

Големина

Напомена

Овој производ не може да се користи освен за наменетата употреба, не може да се комбинира со кој било друг производ и се користи само за неговите оргинални индикации.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконски влошки ¾ од стапалото”
Shopping Cart