Силиконска влошка за пета

750,00 ден

  • Силиконската влошка за пета има релаксирачки својства при болки во пета (шилец во пета) и Ахилова тетива.
  • Влошката е изработена од силикон со две густини, од кои синиот дел во делот на петата е помек.

Опис

  • Направени се од силиконски материјал со средна тврдина (сините области со помала тврдина).

Големина

Напомена

Овој производ не може да се користи освен за наменетата употреба, не може да се комбинира со кој било друг производ и се користи само за неговите оригинални индикации.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконска влошка за пета”
Shopping Cart