• Ортози за стапало

  Силиконски сепаратор за прсти

  214,00 ден

  Силиконскиот сепаратор помага при корегирање на лошата позиција на палецот и неговото позиционирање при носење на чевли.

   

  Одбери опции
 • Ортози за стапало

  Ноќна ортоза за Hallux Valgus

  650,00 ден

  Ортозата се користи за конзервативен и за постоперативен третман на Hallux Valgus. Се носи при спиење, а лепливата лента овозможува дозирање на силата на корекција на позицијата на палецот.

  Одбери опции
 • Ортози за стапало

  Дневна Ортоза за Hallux Valgus

  420,00 ден

  Оваа ортоѕа за Hallux Valgus помага да се корегира позицијата на палецот на стапалото. Дизајнирана е да може да се користи во текот на денот и при носење на обувки.

  Додај во кошничка
 • Детски ортози

  Корективен апарат за корекција на стапало Денис – Браун

  2602 | Корективен апарат за корекција на стапало Денис – Браун
  Ортозата е составена од метална шина и чевли изработени по мерка. Чевлите треба да обезбедат фиксација на стапалото во правилна положба , а растојанието меѓу стапалата се регулира со променливата должина на металната шина. Позицијата на стапалата во ортозата ја одредува лекар.
  Ортозата се носи со цел да се обезбеди правилен раст на стапалата после Ponseti третман на стапалата.

  Додај во кошничка
Shopping Cart