Силиконско метатарзално перниче

Шифра: 5107SPD Категории: , Ознака:

550,00 ден

Метатарзалното перниче е направаено од медицински силикон и неговата основна задача е да го апсорбира шокот и да ја намали болката во предниот дел од стапалото. Дава удобна и долготрајна поддршка и влијае на намалување на создавање на калус.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконско метатарзално перниче”
Shopping Cart