Повеќеосовински модуларен коленски зглоб – 3R21

3R21 е повеќеосовински модуларен коленски зглоб за дезартикулација.
Горниот дел на зглобот е со дел за ламинација и долниот дел на зглобот се поврзани со предниот и задниот дел со осовини. Демонтажниот дел за ламинирање е поврзан со лежиштето. Стабилноста на фазата на потпирање се постигнува преку повеќеосовинската кинематика. Отпорот и јачината на пружината можат да се подесуваат во секое време.
Коленoто 3R21 е наменето за корисници чиј степен на активност е низок до среден (1+2).

Опис

  • Максимална телесна тежина 125кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Повеќеосовински модуларен коленски зглоб – 3R21”
Shopping Cart